Denkamilk Excellent

voor absolute topprestaties

De Denkamilk Excellent is voor veehouders die gaan voor maximale jeugdgroei of een laag poederverbruik. De Denkamilk Excellent in combinatie met uitstekende omstandigheden en een goed management haalt het maximale uit een kalf.


Het product bevat zeer hoge niveaus aan, voor het jonge kalf, goed verteerbare energie en eiwit. Er is veel aandacht besteed aan veiligheid. Naast het standaard veiligheidspakket worden er extra etherische oliën toegevoegd die de darm ondersteunen de hoge groei te realiseren.

Ruw eiwit: 23% Ruw vet: 19%

 Denkamilk Perfect

Voor een optimale start van uw kalveren wilt u het beste. Denkamilk kalvermelken zijn van hoge gecontroleerde en constante kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige grondstoffen, sluiten onze producten nauw aan bij de behoefte van een kalf. In het topsegment kalvermelken hebben wij een nieuwe melk in het assortiment

 

Voordelen Denkamilk Perfect:

 

• Uitgebreid veiligheidspakket met o.a

  oregano, citroenzuur en kokosolie

• Hoge jeugdgroei

• Super smakelijk

• Goede krachtvoeropname

• Snel oplosbaar

• Hoog arbeidsgemak

Denkamilk Royal 30

zeer smakelijk en uitstekende groei

Denkamilk Royal onderscheidt zich dankzij de hoogwaardige samenstelling in het topsegment. Royal heeft als basis magere melkpoeder met toevoegingen van etherische oliën, omega 3 en 6 vetzuren en pre- en probiotica. Dankzij het hoge energiegehalte van Royal, is dit product zeer geschikt om een hoge jeugdgroei te behalen. Denkamilk Royal is makkelijk oplosbaar, romig en door de zoetere smaak ook bijzonder smakelijk en daarmee ook geschikt voor de vleesveerassen. Denkamilk Royal is zeer geschikt voor veehouders die een snelle beginontwikkeling en  goed bevleesde kalveren wensen.

 

 

Royal 30

·         Bevat 30% magere melkpoeder

·         Zeer goede groei

·         Romig met een zoetere smaak

·         Prijstechnisch interessant

·         Zeer goed oplosbaar

Ruw eiwit: 22%                Ruw vet: 18%

Denkamilk Topstart

 optimale veiligheid en goede groei

Denkamilk Topstart staat voor veiligheid en groei. Op bedrijven waar sprake is van een hoge infectiedruk is de Denkamilk Topstart de oplossing om groei en veiligheid te combineren. Middels hoogwaardige en licht verteerbare zuiveleiwitten wordt het verteringsapparaat ondersteund in balans te blijven.

Daarnaast is een veiligheidspakket toegevoegd om de vertering te ondersteunen. Het gaat om een unieke combinatie van zuren, prebiotica, probiotica en etherische oliën voor een gezonde en stabiele darmflora.

 

Ruw eiwit: 19 % Ruw vet: 15 %

 

Denkamilk Talent

De Denkamilk Talent is zeer goed en gemakkelijk oplosbaar (hierdoor ook zeer geschikt voor kalverdrinkautomaat) en erg smakelijk voor de kalveren. Uiteraard komt het ook de vertering van het product ten goede. In de praktijk is dit duidelijk zichtbaar aan een uitstekende groei en een gezonde glans van het kalf.

Denkamilk Talent is geproduceerd met de Energy@milk technologie, de technologie die energie en melk verbindt. Door middel van de Energy@milk technologie, worden vetten in zuivelproducten gebracht via flash-cooling en spray-drying.

De Denkamilk Talent is een product waarmee hoge groeiprestaties behaald kunnen worden met als doel het rendement op uw bedrijf te verhogen. De groei wordt mede gerealiseerd door de hoge gehaltes in de kalvermelk.

  • Unieke oplosbaarheid
  • Hoog gebruikersgemak
  • Hoog energie gehalte voor goede groei
  • Geproduceerd met de innovatieve Energy@milk technologie

Ruw eiwit: 22% Ruw vet: 19%